Lastik Tamircisi

İstanbul’da lastik tamircisi aradığınızda ilk akla gelen firma 7/24 lastik bakım, tamir ve onarım hizmeti veren firmamız olacaktır.

Yılların getirdiği tecrübe ile firmamız özel yetiştirdiği ustaların eliyle tüm İstanbul halkının lastik değişim hizmetini gerçekleştiriyor. Lastik tamircisi firmamız için gece gündüz hiç önemli değil günün her saatinde aracınız nerde kalırsa kalsın yol yardımına gelerek lastiklerinizin değişimini yaparız. İşinde son derece kaliteli hizmet veren ustalarımızın en önemli prensibi sizi en ufak maliyetle kaldığınız bu zor durumdan kurtarmak olmalıdır. Lastikleriniz can taşır. Canınızı emanet ettiğiniz lastiklerinizi de emin ellere teslim etmelisiniz. Her usta ayı işçilik kalitesinde hizmet veremez. Kendini yetiştirdiği ölçüde hizmet verebilir. Bu nedenle lastik hizmeti verecek ustanın kendini geliştirmesi ve bilgi birikimiyle pratik çözümler üretmesi gerekir. Firmamızın tüm ustaları firmamız tarafından yetiştirilmiş olup son derece teknolojik ekipmanlarla donatılmıştır.

Lastik Tamircisi

Lastik Tamircisi

İstanbul’da Uygun Fiyata Lastik Tamircisi

Lastik tamiri hizmeti veren firmalar yaptıkları işlere göre değişik fiyat olanakları sunmaktadır. İstanbul’da en uygun fiyatı veren firmamızın prensibi kaliteli hizmete uygun fiyat anlayışıdır. Firmamız açısından fiyattan ziyada müşteri memnuniyeti ön plandadır. Kaliteli işçilikle hizmet veren firmamızın sizin memnun etmesiyle vereceğiniz referanslarla yeni müşterilere ulaşmamız bizim için paradan daha önemlidir. İstanbul’da yıllardır müşteri memnuniyeti odaklı çalışan ustalarımız sayesinde binlerde aracı yoldan kurtardık ve geniş bir müşteri potansiyeline ulaştık.

 

7/24 Acil Lastik Değişimi

İstanbul’un neresinde kalırsanız kalın tek yapmanız gereken sitemizdeki iletişim numarasını arayarak bizden acil lastik değişim hizmeti almak olacaktır. En kısa sürede bulunduğunuz yere gelerek teşhis yapan lastik tamircisi ustalarımız sizlere en uygun çözümü sunacaktır. Kısa sürede tamirin yapılmasıyla yolunuza devam edebileceksiniz. Memnuniyetinizi dostlarınızla paylaşmanız bizi mutlu eder.

 

 

7-24 | LASTİKÇİ | HEMEN ARA