Ayazağa Lastikçi

Mobil lastikçi olarak İstanbul’da hizmet veren firmamız profesyonel ve kendi dalında uzmanlaşmış ekibimizle sizlerin güvenle yoluna devam edebilmeniz için mobil lastik bakım, tamir ve onarım hizmeti veriyor.

Ayazağa lastikçi demek aracınızın yolda kalmasıyla hareket ettiremez haline geldiğinizde telefonla firmayı aradığınızda firma sizler için ekip yollayıp yerinde çözüm sağlayarak sizlerin yola devam edebilmesi sağlayan firma anlamına gelir. Firmamız İstanbul’da uzun yıllardır mobil lastik hizmeti vermektedir. Tüm personelimiz kendimiz tarafından yetiştirildiği ve her birinin alanında uzmanlaştığı ve kaliteli hizmet verebilecek kapasiteye sahip ustalardan oluşmaktadır. Ustalarımızın kullandıkları son derece teknolojik cihazla lastik onarımı esnasında ustalarımıza oldukça kolaylık sağlamaktadır. Daima işimizle ilgili yeni gelişen ekipmanları tedarik ederek ustalarımızın işini kolaylaştırmayı ve dolayısıyla kaliteli işçilikle müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları için uğraşıyoruz.

 

Ayazağa Lastikçi

Ayazağa Lastikçi

 

Ayazağa Lastikçi Hizmetimiz

İstanbul’un neresinde olursanız olun firmamız için önemli değil kaldığınız zor durumdan sizi kurtarmamız için bizi aramanız yeterli olacaktır. Uzman personelimiz kısa süre içerisinde verdiğiniz adrese gelerek aracınızın lastiklerinin tamirini veya değişimini yaparak sağlam olarak teslim eder. Lastik değişimi sırasında dikkatli davranılmazsa istenmeyen iş kazaları olabilir. Bijon kırılması veya jantların çizilmesi gibi istenmeyen durumlar meydana gelebilir. Bu nedenle işi uzman ellere teslim etmeniz oldukça önemlidir. Mobil lastikçi firmamızın tüm ekibi işini bile ve iyi yapan kaliteli ustalardan oluşmaktadır.

Ayazağa Lastikçi Fiyatları

Ayazağa lastikçi firmamızın prensipleri arasında olan en önemli unsur uygun fiyata kaliteli hizmet verme anlayışıdır. Piyasa fiyatına göre daha uygun mobil lastikçi fiyatı veren firmamızın temel prensibi müşteri memnuniyeti odalık kaliteli çözümler sunmaktır. Bunun için firmamızı aramanız yeterlidir. Firmamıza ulaştığınız anda en kısa sürede verdiğiniz adrese gelerek önce arıza tespiti yapıp sonra değişim veya onarım işinizi yaparak yola devam etmenizi sağlayacağız.

 

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
7-24 | LASTİKÇİ | HEMEN ARA